View in English

LifeStart: Hver dag tæller!

Til Kalvens Dag er du blevet opdateret på de seneste forskningsresultater og tips vedrørende kalvepasning - nu er det tid til at omsætte teorien i praksis. Når alt kommer til alt, får du kun et skud til at lave en god start. Dem, der arbejder med kalve, gør en forskel hver dag for en ny generation af malkekøer. Derfor er mottoet for Trouw Nutritions LifeStart-program: hver dag tæller! Dine kalves potentiale til at producere en masse mælk som køer er nemlig påvirket af deres tilvækst i de første to måneder.

Små skridt gør en stor forskel

Hvordan vil du vurdere din egen management i kalvestalden? Det er nok et svært spørgsmål. Du har ofte ikke tid til at måle din egen virksomheds præstation. Nogle aktiviteter er også blevet en del af din rutine. Heldigvis kan små skridt medføre store ændringer, især når det kommer til kalveopdræt. En mindre justering eller forbedring af fravænningsperioden kan eksempelvis ofte føre til langt bedre produktionsresultater. Stol på LifeStart og videnskaben!

Ved at anvende vores LifeStart fodrings- og opdrætsanbefalinger kan du med det samme øge individuelle dyrs ydeevne. Du kan også reducere sygdom, tab og omkostninger effektivt.

LifeStart temaer:

  • Råmælk som det ultimative boost
  • Håndtering af kalvediarré
  • Den rigtige sammensætning af mælk til kalve
  • Succesfuld fravænningsperiode
  • Den optimale kælvningsalder
  • Optimal fodring

Besøg LifeStart Science-platformen

Vil du også øge din indkomst og give dine kalve den bedst mulige LifeStart?

Vores tekniske kalvespecialist Annedorte Jensen kigger gerne indenfor i din stald sammen med dig. Du kan skrive dig op til et uforpligtende rådgivningsbesøg lige her.